avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate GABRIEL 001

Activitate GABRIEL 001

Răspuns la discuția BUNURI COMUNE
ASA VOI FACE. MULTUMESC.
Răspuns la discuția BUNURI COMUNE
Ar fi buna intelegerea dar nu prea este cu cine. Ideea este ca o face doar la ambitia si daca l ar pune in fata usii mele m ar incurca in momentul cind vreau sa scot sau sa bag ceva mai voluminos in apartament. Motivul mai real pentru care vecinul vrea sa puna contuarul pe acel perete este ca ar plati mai putin la montajul retelei de gaze. ar scapa cu metraj mai mic. Multumesc
Discuție BUNURI COMUNE
BUNA ZIUA. AM SI EU O INTREBARE.VECINUL DIN FATA MEA VREA SA ISI PUNA CONTUARUL DE GAZ IN FATA USII MELE DAR SPECIFIC ESTE PE PERETELE LUI. ESTE NORMAL ASA CEVA? CE MASURI POT LUA MULTUMESC
Răspuns la discuția SPATII SI CAI DE ACCES
Buna ziua, deci terenul si spatiul de la parterul blocului au acelasi proprietar dar aleea ce le desparte apartine domeniului public.
BUNA SEARA. SINT ANGAJAT LA O FIRMA DIN 10. 04.2017 MI S A ZIS CA BENEFICIEZ DOAR DE 15 ZILE DE CONCEDIU ,.IMI PUTETI SPUNE CITI BANI PE CONCEDIU MI SE CUVIN LA UN SALAR MINIM DE 1450 RONI ? MULTUMESC.
Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? Locatarii din scara merg in spatele blocului doar prin usa din spate iar o masina de pompieri sau interventie nu are acces in spatele blocului. Calea de acces se afla in perimetrul imprejmuit cu gard. MULTUMESC.