Buna ziua, am primit azi un mesaj pe numarul meu cum ca am o datorie la telekom si sai contactez pentru confirmare plata, intrebarea este, cum mi-au aflat numarul de telefon atata timp cat sunt pe orange si nu este divulgat niciunde, au dreptul sa imi incalce drepturiile de confidentialitate in cazul asta? cei de la telekom dupa 3 ani si cv au cesionat contractul lla cei de la Kruk fara sa ma instiinteze cu scrisoare de primire in semnatura?,ce alternative am aici? la abonamentul respectiv nu sa mai platit ultima luna fiind si ultima luna din cei 2 ani de abonament iar echipamentele de televiziune si internet nu si le-au luat nici in prezent.....! va multumesc anticipat
Sotia se afla in somaj ,momentan suspendat pentru ca este in ICC daca in aceasta perioada in care se afla in ICC isi gaseste un loc de munca la 50 km de domiciliu in alta localitate beneficiaza de prima de instalare si/sau alte beneficii din partea celor de la somaj in cazul angajarii pe perioada cand este in somaj? multumesc anticipat