avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate komocz ferenc

Activitate komocz ferenc

Am trimis doua mail-uri la politia de frontiera dar nu am primit nici un raspuns.Am telefonat la politia de frontiera de la aeroportul din Cluj Napoca.Nu prea erau siguri daca trebuie sau declaratia parintilor.Am cautat pe site-ul politiei de frontiera si am "descoperit" ca daca minorul este insotit de o persoana majora aceasta trebuie sa prezinte doar cazierul judiciar,nu are nevoie de acordul parintilor.Important este ca minorul se deplaseaza in tara in care are domiciliul.Singurul meu dubiu a ramas daca trebuie sau nu o declaratie din care sa rezulte ca fata cea mare o insoteste pe cea mica.
Conform carei legi?Multumesc



Buna seara.Suntem o familie stabilita in Italia de 18 ani.Avem doua fete:una de 26 de ani
iar cealalta de 17 ani.Amandoua au pasapoarte cu domiciliul in Italia.Pot calatorii doar ele doua cu avionul de l9a Roma la Cluj Napoca si inapoi cu ocazia sarbatorilor de iarna?De ce alte documente mai au nevoie inafara de pasaport?
Multumesc anticipat!


Răspuns la discuția Registru dentist
Cat timp este obligat sa pastreze acel registru?
Buna ziua.Cand ne ducem la dentist asistenta noteaza intr-un registru niste date:nume.prenume.etc.interventia facuta.
Cat timp trebuie sa pastreze medicul acel registru si eu am dreptul la o copie?

Răspuns la discuția dinte definitiv scos
Daca reusesc sa fac rost de o copie a fisei medicale din care sa rezulte extractia acelui dinte(radiografie facuta prima avem) si il dam in judecata cat pot obtine ca si despagubire?
Răspuns la discuția dinte definitiv scos
Buna ziua.Medicul ar trebui sa aiba un registru in care scria interventiile facute
Răspuns la discuția dinte definitiv scos
Buna ziua. Radiografiile le mai am Dar bonuri fiscale nu.Nici nu mai tin minte dacia ne-a eliberat bonuri fiscale.Noi suntem stabiliti in Italia si venim in tara doar din 2 in 2 ani..Doctorul nu este obligat sa pastreze contabilitatea un anumit nr de ani.?Inainte de a-l da in judecata nu trebuie sa incercam o cale amiabila?
Buna ziua.fìicei mele i-a fost scos un dinte definitiv pe motivul ca este cariat si la radiografie rezulta ca dintele permanent nu poate sa iasa.Asta s-a intamplat acum doi ani.am tot asteptat sa iasa dar nimic.anul acesta am facut o alta radiografie la un alt dentist si nici vorba de dinte care trebuie sa iasa.deci fiica mea a ramas fara un dinte permanent si acum trebuie sa asteptam sa implineasca 18 ani ca sa ii facem un implant.Ce pot face in aceasta situatie?Multumesc anticipat.