avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate Maryan10

Activitate Maryan10

Retinere permis auto fara proces verbal.
In urma cu cateva zile am primit acasa o notificare prin care sunt instiintat de faptul ca incepand cu data de 05.08.2021 mi se suspenda pentru 90 de zile dreptul de a conduce ca urmare a depasirii cu peste 50 km/h peste limita admisa.
Aceasta este singurul document pe care l-am primit. Procesul verbal nu l-am primit si nu am informatii precum: cand s-a intamplat ? care a fost viteza ? locul depistarii, amenda aferenta, agentul care a intocmit, etc.
Pe scurt stiu doar ca mi se va retine permisul pentru viteza si atat, nimic mai mult.
Este legal sa nu primesc PV-ul sanctiunii ? Cu atat mai mult cu cat neavand PV nu stiu daca il pot contesta, nu pot plati amenda (deoarece nu stiu valoarea), iar cele 15 zile in care pot plati 50% aproape au trecut. Am sunat la politie si mi-au spus ca nu am ce face si trebuie sa astept, ca nu este problema lor ca inca nu a ajuns PV-ul si va ajunge candva ...
Ce se poate face in situatia aceasta ?
Buna seara,

Astazi am aflat cu mirare de faptul ca exista o hotarare la primarie conform careia trebuia reinnoit contractul pt locul de parcare.
Eu am achitat locul de parcare (pe ghiseul. ro), pentru tot anul insa nu am fost anuntat de nimeni de noua lege. Se poate rezilia unilateral un contract care a fost platit la timp?
Ce pot face?

Multumesc