avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate AncutaBarascu

Activitate AncutaBarascu

Buna ziua,
Vineri seara "am reusit" sa-mi uit telefonul pe o banca, in aproximativ 5min m-am intors dupa el si prietena mea a sunat pe tel. si era inchis. M am dus la politie sa declar pierderea, primul politist a zis ca e vina mea si ca nu e furt(oricum declarasem ca e pierdut) iar in momentul cand prietena mea a intervenit si i a zis ca obligatia celui care il gaseste e sa il inapoieze si din moment ce tel este inchis e clar ce intentie are respectivul, ne a dat dreptate si ne a rugat sa asteptam. A aparut nenea politai 2 care ne vorbit pe un ton arogant, ne a facut "gura casca(eu stiu ca asa a fost dar nu consider ca e normal sa mi se adreseze asa).Prietena mea care a terminat dreptul a incercat sa se lamureasca cu ce e de facut, dansul i a zis sa taca ca habar nu are(a vrut sa o faca proasta dar a ezitat) a zis ca daca respectivul l a gasit e al lui, ca asta e, suntem o natie de hoti. Ne a zis sa venim peste 10zile si ne a trantit geamul in nas, prietena mea si a permis sa l roage sa se legitimeze,a facut o...si iar ne-a trantit acel geam de la ghiseu in nas. Am doua intrebari: oare nu trebuia sa dau o declaratie ceva, sa inregistreze ceva pt a putea sa revin peste 10zile(altfel cum demostrez ca au trecut 10zile de la pierderea tel) 2. Considerati ca am dreptul sa i fac o reclamatie pt felul in care ne a vorbit, nu s a prezentat si posibil pt faptul ca nu a inregistrat pierderea? Precizez ca noi ne am pastrat calmul si i am vorbit frumos. Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca intrebarile sunt puierile si deasemea daca am gresit denumirea formalitatilor pe care trebuia sa le faca d-ul politist. O zi frumoasa
Ancuta Barascu