avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Activitate carmen70iuliana

Activitate carmen70iuliana

Sotul meu, cu care sunt casatorita din 2010, a parasit domiciliul conjugal in urma cu 10 zile pe motiv ca ii trebuie liniste si timp ca nu se regaseste si ca e ratacit si vineri 8 septembrie 2017 am descoperit adevarata ratacire cand l-am prins in fapt dupa miezul noptii cu o femeie tinandu-se de mana si de brat in compania inca a altor 2 persoane cu care petrecuse ultimele 7 ore.
Pot cere despagubiri morale?
M-a adus la o suferinta enorma prin faptul ca in urma cu 10 zile mi-a telefonat si mi-a spus ca se muta la o garsoniera, stiind faptul ca eu am un cancer recidivat anul trecut si sunt in plin tratament oncologic si orice suferinta, chiar si mai mica nu imi aduce o imbunatatire, dimpotriva. In plus, numai cu 8 luni in urma am suferit o interventie la inima care m-a facut sa stau 4 luni in convalescenrta la pat, Abia am reusit sa ma refac si sa ma redau societatii ( am 2 copii minori din prima casatorie si le sunt singurul tutore), am suferit un nou soc, din care incerc din rasputeri sa ies, luptandu-ma cu atatea situatii de viata,
Nu mi-a lasat decat strict bani de o intretinere, o lumina si un cablu, netinand cont ca bani de mancare nu mai aveam intrucat cheltuisem ultimii 5000 de ron de pe cardul meu in concediul de 15 zile, din data de 4 august pana in 18 august 2017,, iar din prima zi de lucru, 21.08.2017, a inceput sa ma hartuiasca venind doua zile la orele 12, respectiv 1,30 noaptea pe motiv ca s-a plimbat si apoi tot telefonic m-a anuntat ca se muta, urmand ca numai dupa 10 zile sa il gasesc de mana cu aceasta doamna, in posturi extrem de dureroase pentru mine,
Pot obtine daune morale, avand in vedere prejudiciul adus sanatatii mele?
Nu mai pomenescca dupa ce 10 ani am platit un autoturism in rate. l-a luat cu totul fara sa ii pese de rugamintile mele de nevoie pentru a ma deplasa la doctor si a cara greutatile pe care nu am voie sa le fac, avand 8 operatii. Ce pot face? El spune ca e proprietarul masinii, dar ea a fost platita in comun de noi doi aproape 800 milioane ron in 10 ani.