avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate andreistefa

Activitate andreistefa

Buna ziua,

Nu reusesc sa va trimit un mesaj privat, imi puteti lasa va rog numarul dvs de telefon?

Va multumesc.

MirelaAB a scris:

Sunt româncă căsătorită cu nigerian din 2014.Căsătoria s-a oficiat în Nigeria,a fost transcrisa în România și nici până la ora actuală sotul meu nu a venit în România căci se consideră a fi o casatorie de convenienta. El a plecat la muncă în Emirate,si unde ne putem vedea și putem sa conviețuim normal.Sincer,mi s-a spus deja ca căsătoriile cu nigerieni sunt toate puse sub semnul întrebării, chiar dacă se oficiază aici sau oriunde în alta țară. Chiar dacă este recunoscută căsătoria, viza aici de reuniune a familiei,de lungă ședere, nu-i va fi acordata niciodată. Condițiile de acordare sunt aproape imposibil de îndeplinit. Deci mult curaj și succes.

Buna ziua,

Eu, cetatean roman aflat in Romania, as dori sa ma casatoresc in Romania cu prietena mea, cetatean Nigerian, momentan aflata in Nigeria.

Ne cunoastem de la Londra unde in ultimii 2 ani, pana in primavara acestui an am fost colegi la un curs de masterat.

Adresez aceasta intrebare (rugaminte pentru sfaturi) doar persoanelor care se pricep sau au trecut prin situatii similare.

Care ar fi cea mai buna solutie? Pasii?

M.am documentat si inteleg ca trebuie sa ii fac o invitatie pe care Inspectoratul General pentru Imigrari poate sa o aprobe... sau nu... in termen de 60 de zile.... Adica eu nu am nici o certitudine ca ea va putea veni in Romania??? astept 60 de zile sa.mi spuna un functionar da sau nu?!

Sa zicem ca ea ajunge in RO... ce alte nenorociri ar mai putea aparea, gratie tarii mele dragi, in calea dorintei noastre de a ne casatori aici?

Va multumesc