avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate andrea1981

Activitate andrea1981

Bună ziua. Imi caut drepturile. Vacanta noastră trebuia sa inceapa in 22 Iunie in Barcelona la un Hostel pentru 6 zile. In Aprilie am fost anunțată ca s-a anulat zborul. Rezervarea non refundable am facut pe site booking. com, dupa foarte multe insistente si amiabila cu ei si cu propietarul Hostlului din Barcelona nu am gasit nici o înțelegere de restituire cel puțin parțiala a sumei plătite din cauza situației de față. Mentionez, conform Guvernului Spaniei anunțată acum cateva săptămâni in Spania turismul se deschide pe 1 Iulie, ieri 16.06 am aflat ca se dau derogări anumitor țări sa poată inyra turiștii mai repede, nu știu care este situația cetățenilor din România, din cate știu nici zbor nu este spre Spania inca. Ieri 16.06 in încercarea naivă de aajunge iarăși la o înțelegere mi s-a oferit posibilitatea de a reprograma cazarea pe anul viitor. Eu nu vreau imi vreau bănuții inapoi ca doar pe jos nu am cum sa ajung daca zborul e anulat si alt zbor nu este. Mentionez ca nici firma de zbor nu a revenit cu feedbac dr restituire sau voucher, de 2 luni aștept răspuns. Am nevoie de un sfat avizat sa știu exact ce aleg. Există cale legala de a-mi cere drepturile? Mi se cuvine restituirea in situația de față chiar daca in Ianuarie cand am rezervat am facut pe modul non refundable? Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc
Buna ziua,
am o situatie la care nu gasesc raspuns.
Am fost oprit de un politist pentru ca am facut depasire a trei masini cu avariile puse in fata unei scoli.Eu depasind pe stanga am oprit in fata trecerii de pietoni iar politistul a iesit din stanga in fata masinii m-a rugat sa trag pe dreapta nu a zis nimic decat s-a prezentat si mi-a cerut actele pe care I le-am dat dupa care I-am spus eu ca am vazut masiniile stationate cu avarii si de aceea am iesit in depasire dupa care el tot nu a spus nimic verifica actele si mi-a comunicat doar ca voi primi o invitatie sau citatie la o sectie de politie pentru predare permis.
Mentionez ca nu s-a intocmit process verbal nimic ,nu am semnat nimic.Ce am vazut ca in mana lui avea un notes sau foaie mica pe care a notat ceva dar nu stiu ce.Mentionez ca talonl e pe vechea adresa iar Buletinul pe adresa noua unde stau.
Mi-a inapoiat toate actele.Este normal sa nu faca process verbal?Conform legii daca nu a facut process verbal e ok sa primesc prin posta invitatie la sectie si pe ce adresa cea din talon sau bulletin?Va rog ajutor