avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Dragos0411

Activitate Dragos0411

Bună ziua. Vă rețin atenția cu o mică speță: sunt cetățean român și vreau să mă căsătoresc în România cu o cetățeanca Tunisianca. Îmi puteți spune vă rog, ce documente îi sunt necesare din rea de origine pentru a depune actele de căsătorie aici în România? Vă mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția reabilitare
Vă mulțumesc. Aveți idee cat ar dura aceasta reabilitare că timp de judecată? Vă mulțumesc mult pt timpul acordat
Răspuns la discuția reabilitare
buna seara. dar pot merge sa cer reabilitarea daca termenul de probatiune sa incheiat anul trecut? multumesc
Discuție reabilitare
buna seara. am fost condamnat in 2013 la o pedeapsa cu suspendare de 2 anui si 6 luni cu termen probtuine 5 ani termen care a trecut finalizandul anul trecut in luna noiembrie. as vrea sa va intreb daca reabilitarea sa facut din oficiu sau tb sa ma adresez instantei?? si daca ma pot adresa acum dupa ce au trecut 5 ani de la condamnare>>?? va multumesc
Discuție Reabilitare
Buna ziua. Am
Fost condamnat in 2013 la 2 ani si 4 luni si termen de încercare 4 ani termen care se împlinește pe 27.10.2017. Cum pot face reabilitarea cui trebuie sa ma
Adresez?