avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Mg20

Activitate Mg20

Răspuns la discuția Împărțire teren după divorț
Pentru a face rost de act sau de copie trebuie sa parcurg 60 de km. Momentan imi este inaccesibil. Părintii sunt proprietari. Si din ce mi s-a comunicat, și copilul beneficiaza de proprietate.
Terenul pe care se afla casa. Nu pot vinde fara semnatura mamei. Intrebarea nu era asta. Intrebarea era atunci cand casa se vinde, cat la suta primeste mama. Si o doamna avocata ne-a spus ca din moment ce eu eram nascuta, eu as primi jumate, parintii ar imparti restul terenului.
Nu este a bunicilor. Este achizitionata de catre bunici PE NUMELE TATALUI MEU. In timp ce el era deja casatorit cu mama. Orice bun al sotilor dupa divort este impartit.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pai daca este a bunicilor dumneavoastra ce treaba aveti dumneavoastra si parintii dumneavoastra cu acel bun?
Si daca este proprietatea tatalui, bun propriu, atunci NU SE IMPARTE.
Daca terenul este achizitionat de parintii dumneavoastra atunci se imparte 1/2 la 1/2 dumneavoastra, in niciuna din situatii, nu aveti niciun drept decat, eventual, dupa decesul parintilor.

Ba da. Au treaba. Bunicii nu pot vinde fără semnătura mea și a mamei mele. Au încercat, dar au eșuat.
Buna ziua. Părintii mei s-au despartit acum cativa ani. Casa in care am stat este cumparata de parintii tatalui meu, pe numele tatalui meu, in timpul in care erau deja casatoriti si eu eram nascuta. Acum parintii lui doresc sa vanda terenul. Intrebarea mea este urmatoarea, tinand cont ca erau casatoriti deja iar eu eram nascuta: cum se v-a imparti suma de pe urma terenului?