avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate pizza

Activitate pizza

Pentru anul 2007 SI 2008 am incasat dividende .de la o firma oarecare .In 2012 Casa de Sanatate Iasi imi trimite o somatie ca am de platit o suma ce reprezinta contributia la sanatate plus penalitati si altele...accesorii.Am facut contestatie in termen de 15 zile precum ca am fost salariata in 2007 iar in 2008 pana in luna mai ; apoi pensionara
.Eu stiam ca ,cnf legii daca nu ai alte venituri ti se calculeaza contributia la sanatate si nu daca esti salariat sau pensionar.
Dar ANAF-ul si Casa de sanatate nu s-au pus de acord ca doar au toate datele pe dischete ...
In fine , am facut contestatie la Judecatorie si intre timp am primit (desi trebuia sa-mi raspunda Casa de Sanatate in 30 zile ) deci ,am primit abia acum ,in 2013 pe 10 februarie o alta somatie si executare silita etc etc.
As vrea sa stiu precis daca in perioada respectiva,adica 2007 si 2008 intr-adevar nu trebuia calculata contributia la dividende pentru salariati si pensionari. Da sau nu?
Pentru ca acum m-am complicat si cu Judecatoria dar nu am incotro ; si am mai platit si acolo 200 lei...