avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate Isaeve

Activitate Isaeve

Am uitat sa precizez ca bunicii si-ar dori sa faca demersurile pt evacuarea fiului si a sotiei sale dar le este teama ca acesta si-ar putea pune amenintarile cu privire la viata si la integtitatea corporala in aplicare. La inaintarea cererii de evacuare au incercat sa obtina si un ordin de restrictie impotriva lor, dar a fost impusa prezentarea martorilor, care in cazul de fata nu exista.
Buna ziua .Bunicii mei locuiesc in casa lor proprietate personala impreuna cu fiul lor cel mic si cu sotia acestuia. Acestia au investit ceva bani in casa bunicilor pt unele modernizari. De cateva luni s-au gandit sa se mute obligandu-i pe batrani sa le inapoieze contravaloarea investitiilor de modernizare a casei, o suma de aprox 150000 RON. Prin obligat ma refer la amenintari grave hartuire si faptul ca le interzice accesul celorlalti copii ai bunicilor si nepotilor accesul in acea casa. Ca si alternativa la achitarea contravalorii sumei respective,unchiul meu impreuna cu sotia ii obliga pe bunici la intocmirea unor acte de vanzare-cumparare pe numele lor(demers cu care bunicii nu sunt de acord).Bunicii au apelat la politie si chiar au incercat evacuarea din casa a acestor persoane insa fara reusita din lipsa martorilor. Ce ar fi de facut astfel incat batranii sa isi traiasca linistiti pensia fara sa mai fie agresati si hartuiti de acela care prin ADN este fiul lor si sotia acestuia. Mentionez ca bunicii au recomandare medicala sa evite situatiile stresante,conflictuale,avand probleme cardiace