avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraAnton

Activitate AlexandraAnton

Bună ziua. Lucrez intr-un spital, aici am probleme cu sefa meA. Cineva ia făcut plângere la poliție unde eu si alti colegi am fost chemati ca martor. Eu si colega mea am spus adevarul restul au mintit. Din ziua in care am fost chemata ca martor la servici a început sa faca presiuni asupra mea . Colegii mei au făcut modificări in aparatele cu care lucram doar pe tura mea ca eu sa gresesc. Nu am gresit am constatat la timp problemele am anuntat cadrele medicale însa de fiecare data cand le-am spus acestia au zis ca eu le-am făcut pentru ca ma plictiseam. Mi sa întocmit referate apoi comisia disciplinară mi-a dat avertisment scris. Acum cu 1 octombrie am fost scoasă din urgență si trimisa in altă parte . Colegii mei mi-au făcut referate pe motiv că am dat la poliție dovezi (poze,inregistrari)fara acordul lor..Sefa mea impotriva careia i sa făcut plângerea mi-a spus ca va inventa referate grave până îmi va desface contractul de muncă. Țin să precizez că anul trecut am ajuns in spital din cauza ei pe secția de neurologie.
Vă rog frumos ajutati-ma cu sfaturi cum sa procedez.
Multumesc anticipat