avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate Biriș Georgiana-Maria

Activitate Biriș Georgiana-Maria

Plata pensiei se face direct în contul meu, nu în cel al executorului...
Bună ziua,
În noiembrie anul trecut am divorțat de fostul soț, cu care am un băiețel de 1 an și 5 luni.
Deoarece fostul soț nu ne plătea pensia alimentara 1/4 din venitul sau lunar cum s-a stabilit prin hotărârea judecătoreasca, ci doar cât dorea el și când dorea el, am hotărât sa îl dau pe fostul soț la un executor.
Ulterior s-au stabilit sumele de recuperat, au fost recuperate acele sume, iar executorul judecătoresc a înființat poprire în fiecare luna la locul de munca al fostului soț pentru pensia alimentara a copilului, cei de la locul de munca trebuind sa îmi vireze cei 1/4 din sala direct pe cardul meu.
Problema este ca fostul soț primește salariul în data de 10 a lunii, iar noua nu ni se trimit banii pe cont decât la sfârșitul luni prin 25-26 a lunii, când practic fostul soț deja primește avansul pe următoarea luna.
Se poate face ceva ca pensia alimentara sa fie plătită când primește și fostul soț salariul, deoarece el susține ca lui atuncia ii sunt reținuți banii.
Va mulțumesc.
Buna ziua,
Acus doua zile am fost sunata de o cunoștință care imi spunea că, fostul meu prieten i-a arătat niste filmulete din intimitatea noastră, acea persoană nu avea de unde sa stie de acele filmulete deoarece doar eu si fostul meu prieten stiam de ele.
In urma cu o saptamana fostul meu prieten m-a si amenințat ca va face publice acele filmulete, doar ca eu nu l-am băgat in seamă.
Ce pot sa fac in acest caz?