Ora estimata: 09:00
Complet: C2a CP/F
Tip solutie: faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii(art. 10 lit. d C.P.P.)
Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, 5 Cod procedură penală raportat la art. 16 alin. 1 lit. b teza I Cod procedură penală achită pe inculpatul DEGERATU GHEORGHE, sub aspectul săvârşirii infrac?iunii de: „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice i-a fost suspendată” prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 din Cod pen. şi a infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice i-a fost suspendată ” prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 din Cod pen. ambele cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod pen. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi – 05.01.2018.
Document: Hotarâre 1/2018 05.01.2018
asta este ultima hotarare ce ar putea sa mi se intample.va multumesc
Nu au chemat pe nimeni ...m au chemat pe mine acum un an iar prima fapta a fost mao exact in data de 4 iunie 2012 dar a durat mult cu judecata. Acuma sunt cercetat de politia de autosteazi de la Lehliu Gara am fost acum un an si m au audiat...dar onca nici in verdict .va multumesc
Dar pentru prima fapta am fost condamnat .la 1 si 4 luni de inchisoare cu suspendare si control judiciar timp de doi ani si am terminat inainte sa mi se intample a doua va multumesc
buna ziua . am avut permisu suspendat pentru alcoolo de fapt prin hotarare judecatoresca anulat am avut dreptu de a da examen de redobandire dar nu am dat eu am continuat sa merg la munca ca sofer pe camion am fost oprit de catre organele de politie si au depstat ca nu am permins si ca in urma cu 2 ani permisu anulat. ce poate sa mi se intample acum a trecut deja 1 am primit o instintare pentru dosar penal cum asi putea sa termin mai repede am nevoie de permis... nu stiu cum asi putea sa fac redobandire din nou