avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate M.mih

Activitate M.mih

Răspuns la discuția Condamnare
Mulțumesc din suflet pentru răspuns,la el este definitivă de 10 ani din care mai are de făcut încă 6,este arestat din luna mai,acolo nu avem pe nimeni și din cauza asta vrea sa se transfere,acolo s.a dus doar pentru recurs,dar la tribunal s.a respins și acum avocatul a băgat actele la curtea de casație dar am înțeles că durează până o să primim un răspuns.Ne'ar putea ajuta un avocat și aici în țară?
Discuție Condamnare
Soțul meu este condamnat la 10 ani de închisoare în italia pentru o bătaie din 2005,noi am aflat de asta abia acum când l.au arestat,am făcut recurs la tribunal acolo nu i s.a aprobat și acum am făcut recurs la curtea de casație,dar o sa dureze mai multe luni până o să primim un răspuns,din aia 10 ani el a făcut în 2005 un an și 3 ani i.au scăzut pentru că acolo s.a dat o amnistie in 2007,vrem sa se transfere in tara după sărbători,până atunci o să facă aproape 6 ani in total,întrebarea mea este daca se transfera in țară poate să beneficieze de eliberare condiționată sau sa fie lăsat în arest la domiciliu?