avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Activitate PixeLord

Activitate PixeLord

Buna ziua,

Am si eu o problema care ma cam nelinisteste. Locuiesc in Mamaia Sat, Năvodari din Jud. Constanta si de aproximativ 7-8 luni Vecinul din fata mea s-a apucat sa-si facă o casa, sincer ne-am bucurat fiind intr-o zona rurală cu densitate mică a populației.

"Uomul" na acum nu o fi avut bugetul mare( vrând sa facă si wc-ul in casa) a cumpărat o fâșie de teren pe care s-a apucat sa construiască( bine fara panou informativ fara autorizație pe principiu ca are bani si este intangibil si asa noi tot Fericiți eram ca na sa nu speriem investitorul având in vedere ca la noi in zona nu erau decat 3 case din care 2 locuite si una bântuită).

Problema acum intervine, "uomul" asta bogat pt ca si terenul era scump (si cu wc-ul in casa ) nu s-a încadrat in terenul achiziționat si a iesit cu așezământul in strada astfel încât pe porțiunea terenului său banda de sens a fost ocupată de jumătate din lungimea "cãșii baronului", si de data asta nu am zis nimic, noi mai săraci mai na obedienții am tăcut, dar au inceput sa curgă reclamațiile(la adresa noastra) de la o vecina de mai sus de noi ca din cauza mașinilor noastre nu ma poate trece mașina de gunoi, nu ca "Barosanul" si-a pus casa in drum ci ca noi încurcăm circulația ... pe strada.

Pb cu mașina de gunoi si cu vecina de mai sus de noi este de înțeles, ea are o "siguranța arsa " si uneori mai da vina pe noi ca ea nu are curent electric din cauza noastră nu ca nu si-a plătit facturile(sper sa înțelegeți explicația si pe vecina).

Revenind la faptul ca a construit fara autorizație, plus ca acum o banda de sens pe deschiderea pe care o are la strada este ocupată domnilor ce ne facem dc ar fi necesar in zona sa vina pompierii salvarea etc si sa fie pb cu magistrala de gaze care e in curtea "Barosanului"....?!!!

Chiar asa oricine poate construi oriunde oricum neținând cont de nimeni doar de faptul ca este bogat si poate face orice?!!!

Menționez faptul ca pe partea unde am eu casa toti ne-am conformat si am ținut cont de cotele planului urbanistic astfel încât trotuarul pe partea noastră sa fie de 2 m, si șoseaua de 6 m + trotuarul vecinilor de vis-a-vis de 2 m, acum pb este ca Barosanul nu prea a a avut bani, strâns cu ușița a îngustat strada ca din poarta mea in gardul lui în loc de 10 m au rămas doar 4,5 si mi-a promis ca daca il supăr Închide strada si aia e nu mai am cum sa ajung acasa decat aerian, asociindu-se si cu Vecinul din josul străzii care si acesta din urma mi-a promis ca la următoarea pensie trage si el gard si imi mai lasa o poteca pana la bariera Barosanului de unde trebuie sa ma îmbrac in avion, drona sau catapultă sa ajung acasa ca astia săracii "ne luați in evidentă la medicul de familie ca fiind cu probleme psihice umbla fara zgarda pe strada si fac ce vor".

Întrebarea mea este cui sa ma adresez mai întâi ca avem o clădire ridicată ilegal de un Barosan, probabil cu probleme de depresie bipolara, Vecinul care si el asociat cu Barosanul vrea sa ridice un gărduleț sa imi restricționeze accesul la proprietatea mea....

Situația este delicata dpdv al faptului ca sunt niste oameni dificili si cu un nivel de educație scăzut dar cu potențial financiar care au uitat de unde or fi plecat si acum fac ce n-au facut cand rodeau la același ciocãlãu cu șobolanii din Bucătărie.( "iereau" asa de săraci încât șobolanii își aduceau de mâncare la "iei").

Vreau un sfat o îndrumare către cine sa fac reclamații si plângeri penale astfel încât sa detensionez putin situația de pe strada unde nu sunt decat 4 case si probabil in viitor un elicopter ca nu oi mai avea acces terestru daca supăr Barosanul si Vecinul care așteaptă pensia sa ridice gardul!

Eu am încercat ce-i drept sa vb cu "Barosanul" sa-l întreb de ce a iesit construcția pe jumătate de strada iar el mi-a zis ca la "pâcâlit nu păcălit" si pe el ala de i-a vândut terenul ca a plătit si terenul aferent străzii, eu spunându-i ca e zona indiviza, el spunând ca face ce vrea si eu încasez reclamații, vând mașinile sa iau catapultă sau elicopter.

Vreau sa ma îndrumați cui sa ma adresez ca sincer oamenii nu sunt sănătoși si eu sunt conștient ca daca le zic ceva o sa degenereze in scandal, si cum scandalurile serioase sunt revendicate de ISIS mai intru si la pușcărie ...

Ce este de facut?

Va mulțumesc,
O zi placuta!

PS: sper sa fi ales corect categoria in care va apare articolul meu.