avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela_10

Activitate Gabriela_10

Răspuns la discuția Parcare privată ocupată
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Am sunat la politia locala si doamna cu care am discutat a spus ca cel care a parcat pe locul meu privat nu primeste amenda dar eu ca l am blocat primesc amenda,Mentionez ca locuiesc intr un cartier rezidential din Constanta si ca acest loc de parcare l am cumparat de la societatea de unde am cumparat si apartamentul.
Gabriela_10 a scris:

ynocentta a scris:

Dv sunteti concesionara ,sau este vorba despre parcare resedintiala ?
Este o diferenta semnificativa intre calitatea de proprietar si de concesionar
Daca sunteti proprietarul locului de parcare,realizati poze cu vehiculul parcat,sesizati oficial politia rutiera
|Puteti chiar sa va ridicati cu pretentii in instanta impotrivsa detinatorului masinii parcate pe locul apartinut de dv
Daca este loc parcare concesionat....acestea au regim diferit conditionat de HCL
]Buna ziua,
Proprietara pe aparatament si loc de parcare nu concesionara,am sunat la politia locala si doamna cu care am vorbit a spus ca cel care a
parcat pe loc privat nu primeste nici o amenda iar eu ca l am blocat primesc amenda .A spus ca este scris in legea 184,

ynocentta a scris:

Daca sunteti proprietarul locului de parcare,realizati poze cu vehiculul parcat,sesizati oficial politia rutiera
|Puteti chiar sa va ridicati cu pretentii in instanta impotrivsa detinatorului masinii parcate pe locul apartinut de dv
Daca este loc parcare concesionat....acestea au regim diferit conditionat de HCL

ynocentta a scris:

Gheorghe Florin a scris:

În funcție de ce hotărâri ale consiliului local exista pentru sancționarea stationarii pe un loc de parcare platit, respectivul poate fi sancționat contravențional cu amenda ce se poate ridica la câteva sute de lei.
Dvs. puteti suna la poliția locală Și să le conunicati nr. de înmatriculare a mașinii și aceștia să îl sancționeze pe soferul/proprietarul acesteia.

Buna seara,
Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel care parcheaza pe proprietate privata s au daca eu il blochez m i se da amenda?Multumesc.