buna ziua.am primit o amenda de 500 lei prin posta precum ca am chemat inrt una din zile nejustificat 112.sotul se certa foarte urat cu copilul minor 16 ani.aGENTII MI AU SPUS CA DACA NU AM FOST BATUTA DE CE I AM CHEMAT.sI IATA AMENDA..Am facut contestatie .Cerere respinsa..De ce?M AU INTREBAT IRONIC CE AM FACUT DE AM PRIMIT AMENDA SI TOT IRONIC DACA AM CHEMAT POLITIA CA M AM CERTAT CU SOTUL?si chiar dac era asa nu aveam acest drept?SI CINE HOTARASTE URGENTA:?pot sa mai fac recurs?MENTIONEZ CA NU AM AVUT AVOCAT ASA CUM A AVUT CINEVA INAINTEA MEA CU ACELASI CAZ SI L A PARAT SPUNAND INSTANTEI CA DACA NU ARE 5 AMENZI CONSECUTIV E ACEEA TREBUIE ANULATA.lA MINE DE CE ASA?EU NU AM PRIMIT O AMENDA IN VIATA MEA.SUNT O PERSOANA ONESTA SI CORECTA.CE POT SA MAI FAC?MULTUMESC
a
Buna seara.Un angajator nu a platit salariile de 3 luni.Angajatorul e din Bucuresti , salariatul din BrailaServiciul s a desfasurat pe raza municipiului Braila.S a depus la ITM Buc petitie si la inspectia muncii.Imi puteti spune va rog care ecurmatorul pas si daca mai sunt sanse de a se recupera suma salariilor?multumesc