avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria2513

Activitate Anamaria2513

El nu vrea de nici un fel...
Instanta il va convinge sa accepte ?
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Daca va refuza acordul va trebui sa va adresati instantei solicitand sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acel acord.
Ca sa urgentati, dupa depunerea acelei cereri va trebui sa formulati si cerere de ordonanta presedintiala.

Am inteles ca este vorba despre domicilul copilului...dar eu pot sa ma duc in Spania si sa ii fac actele ,domicilul lui sa fie acolo.

Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Este vorba despre domiciliul sau resedinta minorului. in acele situatii poate sa iasa fara acordul tatalui, atunci cand calatoreste in tara respectiva. Deci legea nu se refera la domiciliul parintelui.
Asa cum s-a precizat mai sus, puteti solicita instantei suplinirea consimtamantului celuilalt parinte, dar trebuie indepliniteanumite conditii. Dumneavoastra vreti sa plecati pentru o perioada nedeterminata, este greu de crezut ca instanta o sa admita cererea, in acest caz.
O alta varianta este sa solicitati autoritate parinteasca exclusiva, dar si in acest caz trebuie aratat ca este in interesul minorului si sa existe motive intemeiate

Buna seara ma numesc Anamaria si am un bebelus de 10 luni..am avut o relatie de 2 ani cu tatal copilui...din cauza ca el avea amante,si ne certam mereu ..(.ajunsese sa ma si bata..nu neaparat sa ajung la spital,dar un pumn..o palma era deajuns)..ne-am despartit de cateva luni.
Eu am resedinta in Spania de peste 10 ani,vreau sa plec cu copilul meu in Spania tatal copilului nu vrea sa imi dea procura, eu am dovezi telefonice cand recunoaste ca avea amante,ca ma batea si plus amenintari...
Am auzit ca daca eu am resedinta in Spania as putea sa trec granita fara acordul lui?
Vă rog frumos ajuta-ti-ma..
El este plecat in Germania in 3 luni de zile ia luat o cutie de lapte praf...pentru ca inca suge si un bax de pampersi...ma suna sa ma intrebe de copil o data sau maxim de 2 ori pe saptamana...
Cum pot sa fac...??va rog sa ma ajutati