salutari /pe noi scoaterea terenului intravilan (600mp)din circuitul agricol ne_a costat 2.500.000 dati la arhitect pt planul de situatie si memoriu(ne_a facut un plan asa de forma a pus un gard o fantana si o cosmelie mica pt ca pana const noi oricum acel cert de urb va expira)apoi banii de benzina pt drumurile la ANIFberceni apoi 6.800.000 taxa la ANIF Giurgiu si benzina aferenta inapoi la ANIF berceni apoi iar bani pe benzina pina la oficiul judetean de cadastru (Muzeul satului)si apoi la directia agricola ilfov va spun sincer ca birocratie ca_n romania NU EXISTA niciunde in lume .cu totul cred ca am cheltuit 15.000.000 nici nu am mai tinut cont pt ca oricum tr facut si odata ce ai inceput nu mai dai inapoi .Sfatuiesc pe toti in aceeiasi sit sa faca acum pina la intr in ue taxele vor fi mult mai mari . va treb o luna si ceva pana rezolvati /si nu am mai pus la socotela tigari cafea nervi etc scuze pt pledoarie sper ca v_am putut fi de folos
buna ziua. ma puteti ajuta cu nr de tel al arhitectului d-voastra? trebuie sa scot 22000m2 din circuitul agricol si pana acum am primit oferte de la arhitecti/proiectanti cu sume de genul: 25000-2500.
astept un raspuns.multumesc.