multumesc de raspuns
primaria nu vrea sa se implice lasind la latitudinea intelegerii intre medici referitor la impartirea sumelor si momentan sunt 2 solutii :
1. impartirea sumei totale la nr. total de medici adica toata suma se imparte la 22 medici sau
varianta 2.functie de suprafata fiecarui spatiu de acoperis ce acopera cabinetele si salile de tratament de la etaj suma se imparte jumatate pentru medicul de la parter iar jumatate din suma respectiva se imparte la nr. total de medici de la etaj adica in cazul meu care sunt singurul medic de la parter suma totala de 700 de lei pentru repararea acoperisului de deasupra locatiei mele se imparte la 350 lei doar eu iar diferenta de 350 lei se imparte la cei 12 medici de la etaj adica 30 lei pentru fiecare medic ceeace mie nu mi se pare corect.
am venit cu propunerea ca suma de 700 lei sa se imparta la 13 medici adica cei 12 de la etaj si 1 cel de la parter.
va rog daca puteti sa-mi spuneti care din cele 3 variante ar fi cea mai apropiata de realitate
multumesc anticipat
in cauza este vorba de acoperisul unei policlinici cu 22 medici de familie ce trebuie reparat , spatiile policlinicii fiind atribuite prin contracte de concesiune de catre primarie.
Cum ar trebui sa participe fiecare medic in parte adica in ce fel se stabileste cota indiviza in acest caz? pentru fiecare medic in parte.
mentionez ca , cladirea este pe 2 nivele parter si etaj .
s-a luat acceptul din partea primariei pentru demararea lucrarilor de reparatii cu o firma specializata