avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters443340

Activitate ContSters443340

Copilul este in grija mea de 2 ani. Mama lui este bolnava psihic (delir, schizofrenie), internata la spitalul de boli mintale. Eu m-am casatorit cu tatal lui, in urma cu 2 ani. L-am ingrijit, iubit si ocrotit pe copil. Lui ii place sa pozeze in victima, avand in vedere traime traite cu mama lui. Bunica a fost cea care l-a educat de la 4 ani. I-a insuflat ideea ca ea este prietena si confidenta lui, iar de parintii lui sa se fereasca sa vina doar la ea cu orice are nevoie.
In momentul de fata, copilul este sub supravegherea invatatoarei, a noastra si a psihologului, care l-a preluat pentru corectare. Sper ca vom reusi sa il corectam,impreuna.
Multumesc pentru parerea dvs!
chiar credeti ca nu am facut asta? Insa copilului i-a "spalat creierul" aceasta femeie, iar copilul a invatat sa minta mult, cand e prins cu minciuna devine agresiv, apoi are comportament simulat,dupa care revine la acelasi comportament initial. Co vorba buna i s-a explicat ca nu e bine sa minta, sa ascunda, sa spioneze sau sa duca vorba, insa el spune "da" pt ca stie ca asta vrei sa auzi de la el, insa a doua zi are atitudinea initiala! Aroganta si indolenta e o continuare a celor de mai sus!
Bunica paterna il invata sa se prefaca in fata tatalui ca este cuminte,ca apoi sa faca tot ce vrea,sa nu spuna ce face la scoala sa nu stie nimeni acasa nimic,decat bunica,facandu-l sa creada ca doar ea iu vrea binele si ca ei au secrete. De acasa sa ii spuna ei ce face tata,mama, ce au cumparat,unde,ce vorbesc.Intre timp,la scoala a devenit indolent,agresiv cu unii copii,invatatoarei ii raspunde cu nerusinare,minte cu nerusinare in privinta temelor (sterge aratand acasa ca nu are teme) deci are o tulburare de comportament de la o varsta prea mica (11 ani). Ba mai mult, bunica l-a invatat sa se prefaca in victima pt ca atunci toti ii vor acorda atentie, iar el reuseste sa se prefaca bine... Cum putem rezolva problema acestei femei care nu gandeste ca acest copil are un viitor in fata si nu trebuie asa sa fie educat? Chiar el ne-a picestit ca aceste lucruri l-a invatat bunica.
Va multumesc!
Cu respect!
Buna ziua!
Ce se poate face? Unui copil de 11 ani, o persoana il tot influenteaza negativ, la minciuna in familie, spionarea in familie a parintilor ca sa duca infirmatii a ceea ce fac in casa , la agresivitate si razvratire. Acea persoana care vine si contra-careaza educatia parintilor, care tulbura linistea familiei si mai alea educatia copilului, cum poate fi acuzata. Ce se poate face pentru a indeparta acea persoana care face rau copilului?