avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate Eduard10

Activitate Eduard10

Buna ziua,
In primul rand va multumesc pentru raspuns. Am cerut la ghiseu detalii cu privire la contract, mi s-a specificat din nou ca acesta este reziliat in baza notificarii, dar cand am cerut detalii despre fostul propietar mi sa spus ca datele sunt confidentiale. Cand am intrebat pe ce baza legala mi s-a reziliat contractul, doamna de la ghiseu s-a schimbat la fata si a inceput sa ridice vocea. La audiere doamna director nu a stiut ce sa imi raspunda, doar a precizat ca asa a venit ordin de dus sa se rezilieze contractele noi, deoarece serviciul parcari a intrat de curand in subordineaDGITL, iar cf vechilor contracte, fostul propietar inca are prioritate, dar specific ca fostul propietarul nu mai locuieste in bloc. Atat timp cat acesta nu a platit clar nu mai indeplineste contitiile de reinnoire, dar probabil a dat ceva si are prioritate. Mi se pare absurd sa imi rezilieze un contract legal valabil in baza unuia care a dat "spaguta" .
Cui as putea sa ma adresez mai departe?

va multumesc
Buna seara,
De doi ani am fost luna de luna la serviciul parcari din strada Straduintei nr.1, sa depun cerere pentru atribuirea unui loc de parcare.
In data de 04.10.2017 am primit un mesaj ca mi s-a atribuit locul de parcare insa pe data de 13.10.2017 am fost instiintat de DGITL Sector 4 ca acel contract de parcare a fost reziliat "datorita unor erori materiale". Desi am datorii 0 la impozit, taxa de parcare, salubrizare, impozit cladire, impozit auto sunt achitate doresc sa stiu cum de s-a putut intampla una ca asta?
M-am prezentat de urgenta la DGITL Sector 4 str. Straduintei nr.1 pentru detalii, insa doamna de la ghiseu mi-a comunicat ca este posibil ca fostul propietar ( care numai locuieste in blocul nostru) a depus cerere specificand pe aceasta ca a avut locul de parcare si are prioritate, de aceea se reziliaza contractul cel mai nou.
..este posibil sa se incheie doua contracte pe acelasi loc?
Conform reglementarilor de atribuire a locurilor de parcare pe raza sectorului 4 nu se mai accepta reinnoire contract dupa data de 31 martie an fiscal. Din nou cum este posibil?
As da primaria in judecata, dar cum nu sunt si nu am fost genul de om care sa stea prin tribunale sau judecatorii, nu stiu ce as putea face...
Astept opiniile si indrumarile dumneavoastra
Buna seara,
De doi ani am fost luna de luna la serviciul parcari din strada Straduintei nr.1, sa depun cerere pentru atribuirea unui loc de parcare.
In data de 04.10.2017 am primit un mesaj ca mi s-a atribuit locul de parcare insa pe data de 13.10.2017 am fost instiintat de DGITL Sector 4 ca acel contract de parcare a fost reziliat "datorita unor erori materiale". Desi am datorii 0 la impozit, taxa de parcare, salubrizare, impozit cladire, impozit auto sunt achitate doresc sa stiu cum de s-a putut intampla una ca asta?
M-am prezentat de urgenta la DGITL Sector 4 str. Straduintei nr.1 pentru detalii, insa doamna de la ghiseu mi-a comunicat ca este posibil ca fostul propietar ( care numai locuieste in blocul nostru) a depus cerere specificand pe aceasta ca a avut locul de parcare si are prioritate, de aceea se reziliaza contractul cel mai nou.
..este posibil sa se incheie doua contracte pe acelasi loc?
Conform reglementarilor de atribuire a locurilor de parcare pe raza sectorului 4 nu se mai accepta reinnoire contract dupa data de 31 martie an fiscal. Din nou cum este posibil?
As da primaria in judecata, dar cum nu sunt si nu am fost genul de om care sa stea prin tribunale sau judecatorii, nu stiu ce as putea face...
Astept opiniile si indrumarile dumneavoastra