Din caz ca ei ma dau in judecata,au sanse de castig,eu am toate mesajele precum i rog sa vina sa verifice usile si sa mi le repare,fotografii plus factura ?
Ieri dimineata am primit mesaj pe what'up: "noi suntem plecati din tara daca nu v-ati dat seama si pentru postarile pe toate grupurile ne vom judeca cu siguranta", la care eu am raspuns "daca nu erati in tara puteati sa imi raspundeti acum 4 zile cand v-am contactat, nu sa ma blocati si sa imi stergeti mesajul de pe pagina voastra de facebook"
Am postat pe unele grupuri de facebook o experienta negativa cu o firma,as putea fii data in judecata?ps. Asta fiind msg(Bună ziua! În Septembrie 2016 am dat comandă la această firmă de 10 uși. Doamna care detine această firmă m-a informat că pot să dau un avans de 80% iar ei imi ofera o reducere de 10%. Am achitat avansul de 80% din suma, iar termenul în care trebuia sa primesc comanda era 5 saptamani. Dupa 5 saptamani, in care trebuia să primesc comanda mi s-a spus ca au niste probleme tehnice si o să mai dureze 2 săptămâni, etc. Am inteles si am asteptat pana în luna lui Noiembrie, iar cand i-am sunat nu mi-au mai raspuns. In luna lui Decembrie aceiasi poveste, pana cand intr-un final în luna Februarie, dupa ce doamna mi-a vorbit foarte urat, am primit comanda. Deoarece, eu locuiesc in strainatate nu am putut verifica comanda. Am ajuns în Romania in Aprilie, constatand ca ușiile nu au o culoare uniforma, i-am sunat sa primesc o explicatie si mi-au spus ca o sa vina sa verifice. Nu au mai venit sa verifice. Eu pe 1 Mai am plecat din Romania, iar dupa ceva timp m-a sunat sora mea spunandu-mi că o ușă e fisurată destul de tare. I-am contactat din nou și mi-au garantat că o să facă tot posibilul sa verifice până la sfârsitul lunii Septembrie. Suntem în Octombrie, ei nu s-au prezentat și încerc să îi contactez de 2 zile, dar nu au nici măcar bunul simt să îmi răspundă la telefon.)