multumesc pentru implicare !
- locuiesc la et. 5 din 9.
- cel de la 4 afirma ca ar veni, cand si cand, de afara.
aici este o ciudatenie; nu-mi pot da seama precis pe unde vine, parca se umple toata casa. oricum, am blocat toate aerisirile (am si la 3 dabarale) cu banda.
intr-adevar, cate odata parca vine si de afara, dar nu se vede niciun cos de evacuare.
- altcineva nu se mai plange; as fi avut un aliat
ma gandesc ca este foarte posibil ca aerisirea (canalul de ventilatie) sa fie obturat intre et. 4 si 5. s-a mai intamplat ca unele sa fie astupate chiar de la construirea blocului, fara sa punem la socoteala lucrarile de pe terasa
- sesizarea am facut-o din primavara, dar fiind o problema delicata, dl. adm.
a mai amanat-o si iata ca am ajuns in prag de iarna iar cand vor incepe gerurile, problema se va agrava. nici nu stiu daca e mai bine sa fac curent sau sa deschid
ferestrele
- dl. adm. mi-a promis ca se va face o revizie la gaze - ceea ce mi se pare un lucru bun, dar inca nu s-a intamplat
- eu mi-am zis sa urmez calea ierarhica dar daca nu voi gasi intelegere, voi reinnoi sesizarea si o voi trimite si la alte foruri pentru ca este in joc in primul rand sanatatea mea ca sa nu mai vorbim de consumul de caldura.
- parerea mea este ca nu sunt scurgeri de gaze, sunt noxe care apar in concentratie maxima cand este mai frig, noaptea si dim . intre orele 23 - 06 cand este mai greu sa chemi pe cineva sa constate. am anuntat odata pe cei de la gaze dar au venit tarziu si n-au detectat nimic. am mai reusit apoi sa aduc pe cineva cu un detector pe la ora 9.30 si tot nimic desi omul a simtit mirosul;
este o situatie foarte delicata !
va multumesc din suflet pentru sfaturi si sugestii si va mai astept, cu speranta ca voi mai ajunge sa respir si eu aer curat in propriul apartament !
- se mai confrunta cineva cu situatia descrisa, fiind nevoit sa fac curent toata noaptea dar si cu radiatoarele la maximum, pentru a putea respira un aer, cat de cat, curat
- banuiesc ca cineva de pe coloana mea, si-a facut un sistem de incalzire (pe gaze sau altceva, nu-mi dau seama) si evacueaza noxele prin canalele de ventilatie ale blocului