vali m a scris:
Presupun ca,dupa ce completati in formulare,le puneti in cutia postala a asociatiei.Puteti sa scrieti pe orice hartie ...nu trebuie sa fie formular...
Buna ziua dl Vali,
Intradevar,dupa ce completam formularul cu indexul contoarelor le puneam in cutia postala a asociatiei.Eu primeam lunar la cutia postala un formular tipizat din partea administratiei,in acest mod s-a procedat de cel putin 10 ani,formularul pt scrierea indexului l-am primit in luna august pentru consumul aferent lunii iulie si in cursul zilei de astazi am gasit la cutia postala formularul pentru luna octombrie pentru a completa consumul aferent lunii Septembrie.
Doar o luna in care nu am primit formularul(doar luna Septembrie),nu am fost informata ca trebuie sa scriu indexul pe orice foaie,ca nu m-ar fi deranjat sa fac acest lucru.
Presedinta asociatiei mentionand ca in luna septembrie dansa a primit la cutia postala formularul pt scrierea consumului de apometre.
Foarte ciudat acest aspect,faptul ca anumiti locatari primesc acest formular lunar si pentru unii se omite o luna.
Voi discuta cu administratorul