Am doar numele acesteia si am intrebat si prin vecini si nu o cunoaste nimeni.
Ce se intampla totusi daca nu o gasim (probabil e decedata) si implicit mostenitori? Nu putem face uzucapiunea?
Buna ziua,
In 1956, bunicii mei au cumparat cu chitanta de mana un teren pe care au construit o casa. Intre timp a decedat bunicul si s-a facut certificat de mostenitor pt bunica si a decedat si ea si s-a facut certificat de mostenitor pt tatal si unchiul meu, precum si un partaj voluntar intre ei, toate astea la notar.
Terenul are istoric fiscal din 1958 pe numele bunicilor, apoi separat pe numele tatalui meu si al unchiului
Anul trecut am obtinut chiar si certificatul prin care se recunoaste tatal si unchiul ca proprietari de la Primaria de sector (anexa 1.50 la regulamentul pt avizare, aprobare si inscriere la cadastru si carte funciara prin ordinul directorului ancpi, nr.700 din 2014.
Dar de aici probleme....cei de la OCPI au respins dosarul pt ca nu exista titlu de proprietate....pai d-asta am facut demersurile pt certificatul de la primarie.
Am zis sa incercam uzucapiunea...foarte dificil. Nu reusim sa dam de vanzator (cel care apare pe chitanta de mana. Avem doar numele, unul chiar fff comun. Rolul fiscal nu are evidenta inainte de vanzare...of....ce ne sfatuiti?
In actele vechi am mai gasit si un ordin de repartizare in folosinta exclusiva a locuintei pt bunici, adica casa construita de ei pe acel teren....datat cu 1967....Ce poate sa insemne asta?
Sper sa ma ajutati cu solutii in situatia asta complicata.