Buna ziua, locuiesc de 30 de ani intr-un bloc cu 3 scari, fiecare scara are administrator diferit. Pe scara unde locuiesc eu, exista firma de administratie de 3 ani de zile. Luna aceasta este prima luna in care ne-a aparut pe factura fond de rulment. Acest lucru se mai intampla in timpul in care toate cele 3 scari aveam 1 singur adminiatrator (acum 15 ani). Mentionez ca locuiesc la etajul 1 si suntem 2 persoane intr-un apartament de 2 camere si avem cea mai mare suma de achitat pentru fond si anume 69 lei. Restul vecinilor au sume foarte modice. As vrea sa stiu cum se calculeaza acest fond de rulment, pentru ce este folosit si cine are acces la acest fond. Pentru ca pana acum toti banii pentru reparatiile de pe scara ii strangeau presedinta si cenzorul si ii gestionau dupa bunul plac. Bineinteles reparatiile de pe scara au fost la preturi umflate cu pompa, si pentru nici o lucrare nu ni s-a aratat cel putin chitantele, insa ni se spune sa dam banii separat lor ca sa nu mai puna tva pentru lucrari daca le-ar trece pe lista de intretinere.Si as mai vrea sa stiu cui ar trebui sa ma adresez pentru o verificare a presedintei si a cenzorului care fac totul dupa bunul lor plac si dupa ce viseaza noaptea.