avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate cosminsf

Activitate cosminsf

Va multumesc pentru raspunsul oferit, dar cred ca am creat putina confuzie utilizand acel exemplu cu "nume - prenume".

Atasez un print care contine cazul real: [ link extern ]

Eu utilizez primele doua cuvinte din acest print + locatia mea si as dori sa stiu daca pot sa folosesc acest nume in continuare, care de altfel este fix traducerea din engleza a acestui business global.

Va multumesc pentru toate raspunsurile oferite!
Va multumesc frumos, doamna Silvia Zaharia, pentru raspunsul oferit.

Am cercetat mai amanuntit, sa vad daca intr-adevar este inregistrata aceasta marca la OSIM si am aflat ca cel ce m-a contactat detine de fapt "nume-prenume-nume2-prenume2", un nume mult mai lung decat cel pe care-l folosesc eu. Astfel, sunt din nou nedumerit.

In prima faza, m-ati lamurit, dar acum, vazand numele inregistrat de dumnealui, sunt din nou confuz si am o noua intrebare. Avand in vedere ca el a inregistrat un nume mult mai mare, mie nu mi se confera dreptul de a utiliza prima jumatate din numele sau?

Va multumesc anticipat!
Va salut!

Zilele astea am fost contactat de catre cineva care mi-a spus sa schimb numele paginii de pe facebook, intrucat el si-a inregistrat marca la OSIM.

Marca sa este inregistrata la OSIM de tipul nume - prenume.
Eu folosesc pe facebook nume - prenume - locatie.

Avem acelasi domeniu de activitate, dar ca si firma, eu folosesc un alt logo si o alta denumire.

Are el exclusivitate pe tot ce include nume - prenume? Adica si nume - prenume-locatie?

Multumesc anticipat!