avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate cristian8123

Activitate cristian8123

Am o nelamurire si in acelasi timp si o problema :societatea la care am fost administrator a fost lichidata prin insolventa.
Zilele trecute am primit prin intermediul unui executor judecatoresc(mentioneBuna ziua
z ca nu exista nicio hotarare judecatoreasca in acest sens) o somatie de plata din partea unui furnizor de servicii de contabilitate prin care mi se aduce la cunostinta ca am de achitat catre aceasta firma o suma de bani reprezentand cotravaloare servicii de contabilitate +penalitati daune interese.
In aceasta somatie sunt atentionat ca nu am chemat la masa credala aceasta firma de contabilitate inducand in eroare ''atat pe noi(firma de contabilitate) , lichidatorul cat si instanta de judecata.
In aceasta somatie erau aduse in vedere un numar de facturi care reprezentau cv servicii prestate, dar care nu a fost emise la datele specificate in somatie si care nu existau in Declaratiile 394 din intervalul 2013-2015 intocmite de aceasta firma de contabilitate ptr firma mea.
Aceste facturi sunt emise ptr. intervalul 15.11.2013 pana in 15.03.2015, dupa momentul in care instanta a dispus radierea firmei de la Registrul Comertului.
Mentionez ca aceasta firma de contabilitate nu mi-a emis niciun fel de facturi in perioada 2013-2015, evident neexistand nici in declaratia 394,
Prin urmare, sunt apt de a plati ca si persoana fizica aceste datorii de care nici nu stiam si pot fi tras la raspundere penala ptr acest fapt???
Somatia mi se adreseaza mie ca si persoana fizica , probabil in calitate de fost administrtor.
Contractul a fost incheiat intre firma mea si firma de contabilitate.Firma mea a fost radiata in primavara acestui an.
Conatabila ma hartuieste cu plata facturilor si existente si neexistente prin toate mijloacele de comunicare:telefon, facebook, prieteni, etc

Va multumesc anticipat
Cu stima, Cristian