avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Activitate uffhffghvg

Activitate uffhffghvg

Răspuns la discuția Copil nascut dupa divort
Pai de ce sa pierd din timpul meu si al copilului pt a me judeca ? Eu asta nu inteleg. Cand avem un certificat legal tradus, apostilat etc unde clar eu sunt tatăl și ea este mama. Cand avem dovezi ca stam impreuna de mai mult de 3 ani. Cand fostul este prezent si zice ca nu el.este tatăl.
Răspuns la discuția Copil nascut dupa divort
Ieri am aflat ca nu se poate face certificatul pe numele fostului pt ca pe certificatul de Uk sunt trecut ei si mama. Dar nici pe numele meu nu se poate. Azi a fost mama la notar ci fostul sa dea o declarație cum ca el nu este tatăl biologic al copilului si notarul a spus că el nu face asa ceva. Avocatul de acolo a zis ca trebuiesc depuse actele pentru testul de paternitate etc si ca durează 2 luni. Plus o lună certificatul. Pai la atatea luni copilul își pierde toate drepturile aici. Nu poate sa stea mai mult de 6 luni in afara tarii. Plus ca e bolnav are nevoie de îngrijiri medicale. În românia fara acte nu ai medic nu ai nimic. Sincer ce legi de tot rahatul avem ....
Salutări la toată lumea. As avea si eu nevoie de un sfat ca nu prea stiu de unde si cum sa incep. Împreună cu iubita mea am facut un copil. Acum are 5 luni si o săptămână. Copilul sa nascut in Anglia. Mama copilului a fost căsătorită si a divorțat cu 3 luni inainte sa se nască copilul. Relația ei cu fostul soț sa oprit acum 3 ani si jumatate. De atunci nu s au mai vazut. Certificatul de nastere al copilului este din Anglia in care sunt trecut eu ca tata si ea ca mama. In fine , am ajuns in Romania si am aflat ca eu nu pot fi trecut pe certificatul de nastere de acolo. Trebuie să fie fostul soț. Am intrebat ce putem face la care persoanele de acolo au zis ca trebuie pus fostul soț pe certificatul de nastere din Uk prima dată după care mers in tara si facut certificatul acolo. Azi am discutat cu fostul soț și este dispus să dea o declarație notariala cum ca ei nu sau mai vazut de mai mult de 3 ani si ca acel copil nu este al lui. Poate fi de folos cu ceva ? Sau dacă nu ... Ok facem certificatul de nastere pe numele fostului soț si al mamei și dupa care testul acela pentru paternitate. Ideea este ca as vrea sa scap cat mai repede si sa ajunga inapoi mama si copilul la mine. Fara certificat nu poti avea pașaport si clar ele nu pot iesi din tara. Ce am putea face ? Sa meargă fostul pentru certificat sa semneze ? Dar automat daca semnează inseamna ca el e tatal. Și nu este. Sau poate decat mama sa fie trecuta pe certificat ? Dar automat nu e bine pt ca părinții copilului sunt eu si mama lui. Exact cum este certificatul din Uk. Deci doamnele de la primăria orașului Oltenita asta au spus. Sa modificăm aici certificatul(uk). Pai e normal, azi eu sunt tatăl, maine e altu si tot asa. Nu modifica nimeni nimic asa usor logic. Deci chiar nu stiu cum sa procedăm. Ideea este ca vreau sa ajunga cat mai repede inapoi. Ce am putea face ?