Revenim cu o intrebare catre dv stimati avocati. Am avut o discutie telefonica cu matusa , in care am intrebat-o simplu de ce ne-a PACALIT cu privire la starea de sanatate a batranei. A devenit binenteles recalcitranta si i-am interzis sa ne mai sune si sa intre la noi in curte. Ne ameninta ca ne da afara din casa daca nu o lasam sa intre in casa sa isi vada mama sau sa vorbeasca cu ea la telefon.Ca ea are relatii si se joaca cu legile, Credem ca si notarul nea ascuns ceva sa isi ia banii. Suntem foarte necajiti de situatie si nu stim ce sa facem . Chiar nu exista o lege care sa ne dea dreptate ca am fost pacaliti ?
Da contractul s-a facut la notar, Matusa a vandut casa cu acordul mamei sale in fata notarului dar batrana fiind cu dementa binenteles ca nu stia despre ce e vorba , acum batrana a luat-o razna si nu stim ce sa facem, Deci am cumparat casa cu batrana nu doua persoane. Problema noastra e ca am fost mintiti cu privire la starea de sanatate a batranei ca daca stiam ca batrana sufera de aceasta boala nu cumparam . Cum pot dovedi in fata legii ca matusa ne-a mintit ? Mai putem face ceva ? Multumesc
Acum 2 ani am cumparat o casa veche la tara de la o matusa. Am facut intelegerea sa o luam si pe mama sa in intretinere cu contract vanzare cumparare cu clauza de uzufrct viager, Noi nu stiam prea multe despre sanatatea mamei sale. Matusa si mama ei traiau impreuna in Codlea, casa fiind la tara in Buzau, Am stabilit toate detaliile si ne-am apucat de demolat casa veche si am construit un noua fara sa facem contractul la notar mergand pe incredere (( mare greseala )), In tot acest timp matusa a ascuns faptul ca mama ei sufera de DEMENTA IN FAZA AVANSATA, Intrebarea noastra este daca putem sa o chemam in instanta pentru ca ne-a mintit in legatura cu problemele de sanatate ale batranei sau cum putem rezolva sa-si ia batrana inapoi Multumesc daca imi dati un raspuns