avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate tferi

Activitate tferi

Va multumesc pentru raspunsuri. Idea este ca habar n-am totusi ce sa fac in continuare. Daca termenul de prescriere de 2 ani este valabil, atunci am scapat. Daca nu, nu stiu ce sa fac in continuare, doar de mutat in sus la locul vechi nu mai pot.
Va multumesc mult pentru raspunsusul dat.
In fapt constructia nu a fost demolata (daca nu se considera schimbarea fundatiei demolare). Asa intreaga, 6 x 4 m cu etaj (chiar mobilierul din ea) a fost mutata cu vincuri, grinzi pe post de roti, cricuri de constructie, si evident vreo 20 de peieteni. Mutarea s-a efectuat pe directia de jos a pantei terenului, utilizand pentru deplasare forta gravitationala a constructiei. Constructia CHIAR nu a fost demolata ci mutata pe aceeasi parcela de teren (numar topografic identic). Intrebarea ar fi: dupa precizarile acestea tot demolare se considera? Nu exista termen de prescriere?
Multumesc.
Am o căbănuţă de lemn la munte. A fost construită acum 17 ani şi dispune de toate actele legale. Acum 12 ani i s-a deteriorat fundaţia. Ca atare, pe aceeaşi teren am construit o fundaţie nou, respectând distanţa minimă de la vecini, şi am mutat construcţia fără nici o modificare, pe această fundaţie (aproximativ 20 m). La momentul respectiv (ca şi în prezent) nu am găsit nimic referitor în legislaţie pentru o operaţie de mutare pe aceeaşi teren, fără modificarea construcţiei. Un vecin, care timp de 12 ani nu a avut nici o obiecţie faţă de cele relatate, s-a trezit acum că doreşte să mă reclame.
Aş dori să ştiu dacă ar avea ceva bază pentru acestă reclamaţie şi dacă mă aflu în legalitate.
Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor.