avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Goghen

Activitate Goghen

Discuție pensie
intentionez sa ies la pensie , fie anticipata , fie de varsta ( in functie de cum va fi votata legea pensiilor ) in ianuarie 2019 cand voi implini 57 de ani ( am 3 copii ) , Ma ajuta sa cotizez la pensii ultimul an , acesta 2018 , intrucat sunt fara activitate ? Va multumesc .
Răspuns la discuția Intreprindere familiala
cel cu personalitate juridică răspunde cu capitalul , cele fără personalitate juridică cu întreaga avere a persoanei fizice .
Răspuns la discuția Intreprindere familiala
gheorghiubb a scris:

Nu ma lamureste si pe mine nimeni va rog cum este cu persomnalitatrea juridica ca nu inteleg la ce ma avantajeaza sau nu sa am. Multumesc

extrem de rapid timpul în care am primit răspunsul . Explicit , la obiect , foarte mulțumiți !
Sunt nascută în 1962 , am 33 ani vechime în muncă , pot cumpăra ani de vechime și să ies la pensie ? Pensia se calculează în funcție de venitul ultimelor luni ? ultimilor ani ? per total ? Mă ajută să cotizez mai mult acum spre sfârșitul perioadei de lucru ? Vă mulțumesc !
Discuție Pensie
Bună ziua , sunt născut în 1955 , am aprox.40 de ani de muncă , actual pensionar de invaliditate gr.II .Cum pot verifica dacă calculul este bun - am 780 lei pensie . Cum știu dacă pensia anticipată mă avantajează mai mult decât cea de invaliditate ? Vă mulțumesc anticipat , dacă se poate să-mi arătați cum se face calculul pensiei și într-un caz și în celălalt ?