tatal meu biologic constantin a decedat cand aveam 1 an. eu sunt fiu unic al mamei mele maria. mama acum 50 s-a recăsătorit cu niță dupa 5 ani. niță din prima căsătorie( dupa ce i-a murit prima soție) are 2 copii : mihai si nicu, fratii mei vitregi. nita si maria au decedat acum 10 ani. mihai locuieste in alt sat, nicu in casa lui nita, unde am locuit toți, ulterior eu m-am mutat la oraș. maria si nita au murit acum 10 ani. nu s-a dezbatut mostenirea nici pana in prezent de nici unul din frati. fratele nicu dupa dcesul ambilor a platit impozite la casa si la terenuri, insa nu are actele de proprietate, s-au ratacit dea lungul anilor. niță si maria au afirmat verbal ca mie imi da un teren de 1 ha acum 20 de ani de care m-am îngrijit pana in prezent. iar cu fratele mihai nu ne înțelegem deloc. acum vrem sa dezbatem mostenirea si eu vreau doar terenul de 1 ha sa am acte pe el iar nicu sa ramana cu casa si terenul aferent casei, iar lui mihai sa ii dam o cota parte. mihai vrea bani multi si sa i-a tot. cum putem intra in posesia actelor de proprietate, unde le putem gasi? si ce trebuie sa facem ca sa dezbatem moștenirea si sa se imparta asa cum am dori noi. mentionez ca eu si nicu care suntem de acord si ne înțelegem dar nu avem nimic la mana lasat de parinti.