avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate IuliaDrs

Activitate IuliaDrs

Salut! Am semnat un contract de inchiriere cu 2 chiriasi (eu si inca o persoana), insa persoana respectiva s-a razgandit si ar vrea sa stea altcineva in locul ei. Trebuie neaparat modificat contractul? Ce se poate intampla daca gaseste proprietarul pe altcineva? As vrea sa nu afle parintii ca vom sta impreuna, o eventuala cesiune de contract?
Buna.Am 16 ani impliniti,iar iubitul meu are 18.Parintii mei stiu de relatie si nu s-au impotrivit.Intre noi au existat raporturi sexuale ,iar la momentul acestora,parintii mei stiau ca eram in compania lui,ca eram cu el in oras.In ultimele 2 saptamani,amandoi primim mesaje dubioase si apeluri de la un barbat care ne urmareste si stie tot ce facem,dar amenintarile sunt in limita legii.Nu stim cine e acest barbat dar faptele sale se incadreaza la hartuire.In urma cu o zi,acesta a denuntat fapta iubitului meu ca fiind "act sexual cu un minor",insa eu am 16 ani impliniti si am consimtamant in scris cu privire la raporturile sexuale intre mine si el.Ne-a amenintat ca vom primi citatia,insa intrebarea mea este: Daca eu depun marturie ca mi-am dat consimtamantul pt orice raport sexual intretinut cu iubitul meu,el mai poate pati ceva?
Mai este aceasta considerata infractiune?