avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Veronica Marin

Activitate Alina Veronica Marin

Bună ziuă! Va rog, sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie : Momentan sunt în concediu de crestere copil pana în data de 28.11.2017, copilul împlinește vârstă de 2 ani în data de 28.12.2017 dar, în jur de 15 decembrie urmează sa nasc al doilea copil. Doresc sa știu dacă sunt obligatorii cele 42 de zile după naștere sau în cazul meu îmi pot depune dosarul imediat după nașterea celui de-al doilea copil. Menționez ca nu mai am contract de munca deoarece aceasta a încetat cand am nascut primul copil, fiind pe perioada determinată . Tatal, nu va intra în luna de concediu! Ce pot face în aceasta situație? Am întrebat la CAS dacă este nevoie sa întru în concediul medical începând cu 29.11.2017 dar dumnealor mi-au comunicat ca nu îmi pot plăti concediu medical deoarece am primit indemnizație. Cei de la Ajpis mi-au comunicat ca îmi pot depune dosarul pentru indemnizație după ce trec cele 42 de zile pe care se pare ca nu știu dacă le va plăti cineva pentru ca nimeni nu știe sa îmi dea un răspuns! Mulțumesc frumos! O zi cat mai plăcută!