Mama, sora ei si bunica au fost succesoarele bunicului meu. Datorita faptului ca bunica era foarte bolnava, mama mea a luat-o pe bunica in ingrijire la ea in apartament. Acest lucru s-intins pe o perioada lunga de timp fara a avea vreun document, gen contract de intretinere. In timpul vietii bunicii, pământul arabil aflat in proprietatea celor 3 fost vandut. Mama mea netinand cont de documentul notariat i-dat jumatate din valoare dar fara dovada achitării. La acel moment sora ei, spunea că nu va avea pretentii materiale. După moartea bunicii au hotarat sa vândă casa de la tara cu 25000 lei unor vecini. Acestia au dat initial 10000lei avans restul banilor la momentul întocmirii actelor. La momentul primirii avansului, mama a crezut de cuviință să împartă suma la 3 si adică pt Ea,bunica si sora, oprind ea 2/3 din suma si dandu-I acesteia 1/3 Adică 3300 lei dar tot fara dovada. La acel moment aceasta nu a avut obiecții iar acum dupa aproximativ 12 luni, cand au venit cumpărătorii cu restul sumei spune ca nu va semna pana cand nu va primi jumatate din suma , ba chiar mai mult spune că mama ar fi încasat inca 5000 lei fara stirea ei. In aceste conditii, mama poate contesta in instanta acea cota de 1/2 a surorii chiar daca au semnat amândouă de bună voie acea succesiune, de care ea spunea la acel moment ca nu va tine cont, va recunoaste ca părinții mei s-au chinuit cu bunica 10 ani, bunica a decedat in decembrie 2015. Multumesc!