avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Vcristian

Activitate Vcristian

Răspuns la discuția Probleme contoar gaze
Am doar document cu seria contoarului și data care s-a pus in funcțiune
Răspuns la discuția Probleme contoar gaze
ynocentta a scris:

Nu detineti document pentru instalarea si aplicarea sigiliului la contorul ridicat pentru verificare?

Discuție Contoar gaz
Buna ziua
Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de fabrica ,au apus ca trebui sa plătesc un prejudiciu de 12000 RON sau duce dosarul la judecată
Le-am transmis ca contoarul nu îl am in curte si nu am cunoștințe și prin urmare am solicitat sa anunțe poliția ,nu mai zic ca la 170 m2 am factura de gaze in jur de 1500 RON pe luna pe timp de iarna ,la care mi s-a spus ca nu are cum sa cheme poliția ca nu are nici o dovada ca cineva a schimbat sigiliul
Ce pot face in aceasta situație ?
Menționez ca persoana care m-a chemat era de la biroul recuperări creanțe.
Buna ziua
Mi s-a înlocuit contoarul de gaze pentru verificare tehnica ,după verificare m-a chemat la sediul Distrigaz sa-mi spună ca sigiliu nu este de fabrica ,au apus ca trebui sa plătesc un prejudiciu de 12000 RON sau duce dosarul la judecată
Le-am transmis ca contoarul nu îl am in curte si nu am cunoștințe și prin urmare am solicitat sa anunțe poliția ,nu mai zic ca la 170 m2 am factura de gaze in jur de 1500 RON pe luna pe timp de iarna ,la care mi s-a spus ca nu are cum sa cheme poliția ca nu are nici o dovada ca cineva a schimbat sigiliul
Ce pot face in aceasta situație ?
Menționez ca persoana care m-a chemat era de la biroul recuperări creanțe.