Buna ziua, am un loc de parcare atribuit de s6, contractul este in vigoare, insa pentru ca am fost plecata din tara nu am putut sa il achit la timp. Cu toate ca acest contract este in vigoare pana la sfarsitul anului, preschimbat, Adp a trasferat locul meu de parcare unui alt utilizator pe motiv ca eu nu am achitat taxa adp pe acest an, Pe mine adp nu m-a anuntat ca sunt restanta. Pot sa mai fac ceva, atata timp cat adp a atribuit cu un nou contract locul meu cuiva care locuieste la 2 blocuri mai departe? Locul de parcare este chiar in spatele blocului in care locuiesc. Multumesc.
Fatal fetitei mele locuieste in Sua, Iar noi in Bucuresti. Pentru filiatie, custodie si pensie alimentara el a facut pe nebunul si a solicitat test ADN. Pentru ca nu se va deplasa fizic in Bucuresti, unde este copilul, va trimite mostre (unghii, par, periuta de dinti, etc), insa cunoscandu-l, eu nu sunt sigura ca va trimite mostre de la el, ci il vad in stare sa trimita mostrele altcuiva (prieten, cunostinta, etc). Care sunt metodele legale prin care sa ma asigur ca sunt mostrele lui, si nu ale altcuiva?
Multumesc.