avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters44710

Activitate ContSters44710

Răspuns la discuția Persoana fara mostenitori directi
buna ziua,

Nu am mai scris nimic este adevarat, dar am urmarit cu mare interes discutia.
Din nefericire trebuie sa recunosc ca sunt intr-o ceata la fel de densa ca si cea in care eram la inceput.
Adica nu am inteles absolut nimic :(
Pot sa spun ca acum chiar nu mai stiu in ce directie sa o iau.... mi se spune aici de locuit in acel imobil timp de 30 de ani fara sa fiu proprietar.... oare cum o fi posibil?... ma asteptam sa primesc un raspuns din care sa inteleg ceva, dar nimic...
poate in viitor voi intelege....
Multumesc mult pt raspunsuri!
care este termenul legal pentru uzucapiune?
unchiul a murit de foarte mult timp.... si cred ca matusa a facut succesiunea dupa el.. dar nu stiu cum si nu am gasit acte.... stiu doar ca impozitul il platesc pe numele ei... si toate contracte... gaze, lumina sunt pe numele ei...
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
a zis ca el crede ca pot cumpara imobilul.... dar ca nu vrea sa se implice si sa caut alt avocat....
e complicat cand nu cunosti legile :(
am aflat ca devine proprietatea statului dupa deces .... deci prea tarziu
cat despre o discutie cu un avocat... asa ma gandeam si eu.... doar ca avocatul cu care am vorbit nu au vrut sa se impluce si m-a trimis sa caut pe altcineva #-o#-o#-o#-o#-o
as putea sa stau acolo, dar nu as avea nici o siguranta... as vrea sa clarific statutul juridic.... apartamentul este int-o casa si fara drept de proprietate nu pot sa renovez si sa refac nimik :((
de spuneti ca nu este al statului inca? in ce moment devine al statului?
Avand in vedere ca locuiesc in acest moment in imobil il pot cumpara de la stat?
si cum as puea face acest lucru? cui trebuie sa ma adresez?
multumesc mult pentru raspunsuri!
sa inteleg ca eu pot fi considerata mostenitoare chiar daca sunt nepot prin alianta?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa clarific urmatoarea dilema: unchiul meu a fost casatorit dar nu a avut copii. El a murit si apartamentul detinut de el si de sotia sa, a ramas sotiei. acum a decedat si aceasta. E nu are nici frati sau surori, deci alti nepoti directi. Cui ii ramane apartamentul? Este adevarat ca ramane statului?
Va multumesc!