avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate naginata

Activitate naginata

Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua!
A-si dori sa va intreb daca pot obtine rejudecarea unui proces civil cu casele nationalizate pe L. 10/2001 cu hotarare irevocabila din 2007.
Practic primaria mi-a vandut o locuinta pe baza L.112/1995 care avea o situatie juridica incerta deoarece, mostenitorul vechiului proprietar si-a formulat o cerere de acordare de despagubiri ptr. locuinta in cauza, anterior depunerii cererii mele la primarie pentru cumparare si nu m-a anuntat nimeni despre acest fapt. Am acte in acest sens. Mi-am cumparat locuinta in anul 1997, l-am intabulat si in anul 2002 m-am trezit cu porces din partea mostenitorului pe L.10/2001 revendicand in natura imobilul. Am pierdut procesul definitiv in anul 2007, epuizand toate caile extraordinare de atac. Acum am descoperit actele si a-si dori sa stiu daca pot da primaria in judecata pentru inselaciune, chiar daca fapta s-a prescris? Daca se constata ca fapta exista la vremea respectiva, chiar daca nu condamna pe nimeni, pot obtine rejudecarea procesului civil prin care mi-am piedut locuinta?
Va multumesc.