avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaannn

Activitate Mariaannn

Răspuns la discuția Din CCC in risc maternal ???
Mariaannn a scris:

Cornel Vasile a scris:

Dvs indepliniti conditiile pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC?

Sotia doreste sa primeasca stimulent de insertie?

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?

Eu nu indeplinesc conditiile pentru CCC , iar sotia nu doreste stimulent de insertie . Data probabila a nasterii este 7 iulie 2018. Mentionez ca cei de la locul de munca au bagat-o in concediu de risc maternal la prima sarcina de la 17 saptamani. Precizez ca in luna februarie va avea 17 saptamani atunci cand trebuie sa se intoarca la munca. Cu cat timp inainte trebuie instiintat angajatorul de revenirea din ccc si ca este insarcinata ca sa poata instiinta medicina muncii si ITM?
Cornel Vasile a scris:

Cornel Vasile a scris:

Eu nu indeplinesc conditiile pentru CCC , iar sotia nu doreste stimulent de insertie . Data probabila a nasterii este 7 iulie 2018. Mentionez ca cei de la locul de munca au bagat-o in concediu de risc maternal la prima sarcina de la 17 saptamani. Precizez ca in luna februarie va avea 17 saptamani atunci cand trebuie sa se intoarca la munca. Cu cat timp inainte trebuie instiintat angajatorul de revenirea din ccc si ca este insarcinata ca sa poata instiinta medicina muncii si ITM?
Ma numesc Marian . Sotia mea a nascut pe 18 martie 2016 si acum se afla in ccc pana la 2 ani si este insarcinata in 7 saptamani. Pe ce data trebuie sa se prezinte la firma pentru a depune documentatia de incepere a activitatii si in acelasi timp sa instiinteze angajorul ca este insarcinata pentru a intra in risc maternal?