avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters447790

Activitate ContSters447790

Multumesc frumos pentru raspuns. In conditiile acestea as mai avea cateva intrebari. Partea vatamata a adresat injurii inculpatului inainte ca acesta sa o loveasca. Am auzit cu urechile mele cum i-a spus urmatoarele cuvinte: domnule, stiti vorba aia cu (injuratura)? Este injuriu, nu-i asa? De asemenea a mai amenintat politistul spunandu-i ,,lasa ca o sa vezi tu,, si lasa ca-ti arat eu tie,, in timp ce il acuza pe agent de abuz in serviciu (pe nedrept zic eu) doar pentru ca i-s-a adresat inculpatului la pertu; (citez, nelule, la tine vin sa discutam mai incolo). Nu in ultimul rand, a insultat politistii, fara sa-i injure dar vorbindu-le pe un ton agresiv, ridicat, strigand la ei si imputandu-le fel de fel de lucruri inexistente (abuz in serviciu, atitudine partinitoare fata de inculpat, etc). Respectiva persoana nu recunoaste nimic din cele intamplate si ma invinuieste pe mine ca am tinut cu politistul si ca am declarat ce a vrut el (eu doar am raspuns la niste intrebari, fara sa tin partea nimanui). Ce imi recomandati sa fac? Sunt categoric hotarat sa nu imi schimb marturia initiala
Buna seara tuturor

Am fost martor intr-o altercatie intr-un birt comunal. Partea vatamata a incasat un pumn de la inculpat. Ulterior a sosit politia, iar partea vatamata, fiind intr-o stare avansata de ebrietate a facut scandal cu politia, adresandu-le agentilor amenintari si insulte dar si injurii inculpatului. Ulterior, in declaratia mea data sub juramant politistul a consemnat si cele savasite de partea vatamata, pe care de acum o vom numi X. X a primit ulterior amenzi substantiale pe carte le-a contestat in instanta, sustinand ca este nevinovat. In plus, X m-a chemat pe mine martor sa infirm cele declarate in declaratia data sub juramant. Sunt absolut convins ca intimata (Inspectoratul Judetean de Politie ) ma va chema ca martor in favoarea lor din moment ce au declaratia mea de martor. Totusi, in acest caz ma cheama in instanta si petentul, ca martor al sau. Nu e situatia un pic absurda? Sa ma cheme martor ambele parti, in conditiile in care eu deja am dat o declaratie sub juramant care corespunde realitatii si pe care nu am de gand sa o schimb sub NICI O FORMA ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca este posibil sa te cheme cineva ca martor sa declari contrar a ceea ce s-a intamplat si consemnat intr-o declaratie initiala.