Buna seara! Am si eu o intrebare. Am 3 căței pe care ii tin legati in spatele curtii(mentionez ca in fata casei nu am spatiu, doar vre-o 2 m si jumatate), iar vecina din spatele curtii mele a chemat de mai bine de 5 ori politia locala deoarece spune că nu se poate odihnii din cauza cărților mei care latră. Am 2 cateluse castrate si un cațel, sunt vaccinati periodic, bine îngrijiți, iar eu si familia mea ii iubim foarte mult. Vecina mea vrea sa ii dăm pe toti si sa nu mai avem niciunul, dar nu ii pot da pe strada iar in adăpost nu am nicio siguranta ca vor supravietui prea mult timp, dar oricum ai fi ii iubesc prea mult si nu vreau sa ii dau. Astăzi a venit din nou cu politia, dar nu cu cea locala si a amenintat.o pe mama mea ca ii va face dosar penal si ca vom ramane si cu banii dati si fara căței. Este posibil asa ceva? Ce sa fac sa nu imi ia cățeii? Nu sunt singura de pe strada care am 3 căței, dar sunt singura care am o astfel de vecina. Sunt foarte îngrijorată pt ca mama mea a fost citata miercuri la politie. Vă rog spuneti-mi daca ne poate da amenda pt deranjarea linistii publice cum a spus Dna polițistă astăzi si daca ni pot lua? Sau dacă as contacta Protectia Animalelor as rezolva ceva?Va multumesc anticipat.