Buna ziua.
Am incheiat un CIM cu timp partial (4 ore) cu o firma din data de 23.0.2013. Acest CIM a fost modificat cu doua acte aditionale: 1) prelungirea duratei contractului pe inca 3 luni si 2). transformarea contractului din "contract pe perioada determinata" in Contract pe perioada nedeterminata". Cel de-al doilea act aditional a intrat in vigoare in data de 23.11.2013. In acest ultim act aditional , se face precizarea ca in afara de durata contractului, toate celelalte elemente ale CIM raman neschimbate, deci inclusiv TIMPUL DE MUNCA de 4 ore.
Problema este ca de la data intrarii in aplicare a celui de-al doilea act aditional, conducatorul firmei m-a anuntat ca voi lucra OPT ORE.
La vremea respectiva nu am dat atentie acestui lucru asa ca m-am prezentat la serviciu pe un program de 8 ore.
M-am interesat sa vad cum este facuta inregistrarea in REVISAL, si este facuta tot cu 8 ore.
Nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie si ce-ar trebui facut din punct de vedere legal pentru a mi se plati orele suplimentare efectuate timp de PATRU ani . Am incercat sa ma documentez de pe net, inclusiv de pe site-ul D-voastra , despre vreun caz asemanator insa nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. In final am decis sa ma adresez D-voastra deoarece am observat ca sunteti singurul site care da raspunsuri utile si pertinente la intrebarile utilizatorilor.
Astept raspunsul D-voastra.
Va multumesc anticipat.
Cu stima