Bună ziua! Mă numesc Mihaela, sunt divorțată din aprilie 2016(notar-intelegere comună), copilul în vârstă atunci de 10 ani a ales sa rămână cu tatăl, cu program de vizitare stabilit, pensie alimentară, etc!!! "Fostul" nu ma mai lasă să iau legătura cu copilul de 1 an și jumătate, am înaintat proces la judecătorie, sa încheiat și acesta cu drepturi comune asupra copilului, vizitare și educare! Dar surpriză "Fostul" nu respectă nici măcar hotărârea judecătorească! Am fost sa iau copilul la termenul stabilit de judecătorie, am sunat la ușă a deschis "fostu" și când a văzut că sunt eu a trântit ușa de era sa o ia pe scări în jos! Am apucat să îi spun ca vreau să văd copilul măcar! Nici da, nici ba! Ca să ma asigur că nu pleacă a rămas cineva în fața scări blocului și eu am mers la poliție! A venit poliția, jandarmeria dar de unde, cine să răspundă la ușă!!! Mi sa spus că ei nu pot sparge ușa și dacă el nu răspunde nu ii poate da nici măcar o contravenție(sau orice altceva)! Ce se poate face??? Cum pot să văd, să stau de vorba cu copilul??? Menționez că e obligat să mă informeze despre starea de sănătate a copilului, starea școlară etc. Nu vrea să mă lase sa iau legătura cu copilul meu sub nici o formă!!! Menționez ca "fostu" e și cadru didactic!!! Mulțumesc