Da pe mine ma interesa sa ne dea copie dupa rol ,sa vedem ce sa intamplat dupa cum vam spus pe noi nu ne intereseaza in mod expres acolo dar a venit dmn (sotie )dupa 21 de ani si are pretenti la casa bunicilor dupa cum vam spus noi avem si nr de rol cum a platit 6-ani impozit si cu terenul avem adeverimta cum ca detine un teren 1.8h spune si zona eliberata de primarie.si stampilata ,eu asta nu inteleg daca cu ani in urma avea rol la primarie si an de an platea impozit acum sa evaporat acel rol si daca la inchis dmna sa dea copie dupa istoric.
Da pe mine ma intereseza in baza unui articol de lege sai pot obliga,notarul a facut scris la primarie si pe ce perioda vrem dar primaria a trimis un raspuns ne corespunzator precum ca nu detine nimic nici ca propietar si nici ca membru dar noi avem chitante,nu stiu daca vam spus ca unchiul meu a fost casatorit acolo dar este despartit de 21 de ani el a venit acasa si sotia a ramas acolo el a avut si o casa cumparata acolo dar nu pe numele lui cand a cerurt sa faca acte sa stricat si relatia noi voiam sa facem succesiunea dupa el decat la vasa bunicilor dar sotia vrea si dansa asa ca am fost obligati sa trecem si de acolo dar sigur doamna are pe cineva daca primaria și-
a permis un astfel de raspuns dupa multe insistente.,Cu alte cuvinte primaria ignora chitantele emise de ei.
Daca stiti ca a avut teren, dupa acceptarea succesiunii de catre mama si frate, notarul poate verifica situatia bunurilor succesorale trimitand prin fax solicitarea. E procedura simpla si fara gres.
DA asa este dar eu voiam să mă învățați cum să mai formulez o adresa tot la primărie inainte sa ma adresez instanței pt ca nu este corect răspunsul primăriei.
Consider că trebuie să existe un articol de lege prin care să-i oblige sa-dea copie după rol
Buna ziua, sa dori sa stiu si eu cu pot proceda pt o copie după rol .Am făcut cerere către primărie sa imi dea copie după rol pe o perioada mai lunga pt a-mi folosi la taxa de succesiune .Iar primaria imi trimite un raspuns care nu are legatura .După multe insistențe imi raspunde ca nu deține nimic si nu a detinut nici ca membruCu toate ca eu am acte doveditore ca unchiul meu a detinut rol la primaria respectivă le am trimis si nr de rol si avea si un teren .Consider că primaria este obligată să îmi trimită un raspuns corect cu copie după rol pe perioada respectivă,dacă nu deținea nimic cum plătea impozit poate ignora chitantele cu ștampila primăriei si adeverințe eliberare tot de primari cum ca deține un teren de 2hpt ai servi la somaj.