Buna ziua, as dori si eu un sfat sau un ajutor cat sa fiu lamurit
in data de 13 mai 2015 am fost oprit de catre echipajul de politie al orasului in care locuiesc. Am fost depistat cu o alcolemie de 0,76 in aerul expirat rezultand in probele de sange o valoare de 1,40.
am fost trimis de catre magistrati in judecata la care am respectat toate procedurile posibile insa m-am dus fara nici un fel de avocat , am spus ca ar fi mai bine sa ma duc pe recunoastere.
In data de 18.01.2016 am primit sentinta definitiva la care in idee principala imi scrie ca : inculpatul are permisul de conducere anulat , va avea o pedeapsa de 1 an si 6 luni condamnat la inchisoare cu suspendare si un termen de 3 ani de supraveghere..... pe la ultimele paragrafe specifica ca in acei 3 ani de supraveghere nu am dreptul de a mai conduce nici un fel de autovehicul sau vehicul ,
Am mai incercat dupa termenul de suspendare sa-mi refac dosar si pasii de a da din nou de permis insa am fost refuzat la proba teoretica.
Intrebarea mea este ca: Nu exista nici un fel de metoda la care pot face sa ajung din nou la volan , prin dovada sau ce pasi ar trebui sa urmez ca sa pot sa ajung sa conduc din nou , problema imi este ca (constientizez la cele facute si repercusiuni si etc.) dar condusul imi era paine de pe masa . De aia ma strofoc intr-un anume fel...